Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

2012!

Στις 21/12/12 προβλέπεται η καταστροφή του κόσμου και γενικότερα του σύμπαντος. Είναι άραγε αλήθεια;
Αυτό βασίζεται στο ημερολόγιο των Μάγια, μία φυλή προφητών και ιδιαιτέρων ικανοτήτων μαθηματικών και φυσικής. Σύμφωνα με αυτό το 2012 οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται και το σύμπαν καταρρέει! Όμως, ευθυγράμμιση πλανητών συνέβη και το 2002 χωρίς καμία συνέπεια. Οπότε το σωστό ερώτημα είναι:
Τι ήθελαν να πουν οι προφήτες για την καταστροφή του κόσμου το 2012;
Μήπως εννοούν την καταστροφή του κόσμου λόγω της οικονομικής και πολιτικής κρίσης; Ή μήπως την υλική καταστροφή του σύμπαντος λόγω φυσικών καταστροφών και αντιδράσεων του;
Από τη μία πλευρά υποστηρίζεται ότι το 2012 τα πράγματα στον κόσμο θα χειροτερέψουν λόγω οικονομικών δυσκολιών. Δηλαδή, η επόμενη χρονιά μας επιφυλάσσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις.
Δεν θα υπάρχουν αρκετά χρήματα για να ζήσουμε αξιοπρεπώς,οπότε θα υπάρχουν πολύ πλούσιοι και πολύ φτωχοί. Η ενδιάμεση κατηγορία στην οποία ανήκουμε οι περισσότεροι πλέον δεν θα υπάρχει.
Ήδη στη Νορβηγία οι πλούσιοι έχουν φτιάξει υπόγεια ''καταφύγια'' και τα έχουν γεμίσει με προμήθειες τροφών που σημαίνει ότι ξέρουν πολύ καλά τι ακριβώς περιμένει τον κόσμο τον επόμενο χρόνο.
Από την άλλη, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι προφήτες εννοούν την υλική καταστροφή του σύμπαντος, γι'αυτό και υπάρχουν πολλές ιστορίες που υποστηρίζουν την διαταρραχή των πλανητών π.χ την ευθυγράμμιση τους ή την σύγκρουση κομητών με τη Γη. Πηγή πληροφοριών για την δεύτερη εκδοχή του θέματος περιέχει η ταινία 2012! Άραγε τι να είναι αλήθεια;



Ναι..Πέρα από το επιστημονικό θέμα, τι θα κάναμε εμείς στη θέση αυτή; Πως θα αντιδρούσαμε άραγε αν ξέραμε ότι μας απομένουν μόνο λίγες ώρες ζωής; Θα ήμασταν ψύχραιμοι ή πανικοβλημένοι;
Τόσα ερωτήματα και για τίποτα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι..
Κάποιοι ίσως θα χαίρονταν στην ιδέα ότι θα πεθάνουν. Άλλοι ίσως αντιδράσουν ψύχραιμα περιμένοντας το άδοξο τέλος τους έχοντας συνειδητοποιήσει την κατάσταση. Οι περισσότεροι πιθανόν να πανικοβάλλονταν, άλλοι θα΄θελαν να περάσουν αυτές τις λίγες ώρες ζωής τους με άτομα που αγαπάνε και άλλοι θα ήθελαν να κάνουν ακραία πράγματα πριν το τέλος.
Εσείς τι θα κάνατε;



We are Born to DIE!....
From Tzina & Marilia ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου